Reviews en recensies

In deze reviews kun je lezen wat mijn klanten en relaties zeggen over mij, mijn advies en mijn werkwijze.

Reviews hypotheken

Deze reviews zijn geplaatst op de onafhankelijke website van Independer.nl en/of Advieskeuze.nl, die wordt ondersteund door de Consumentenbond.

"Uitstekende hulp bij alle beslissingen"

"Voordat ik Het Beste Advies tegenkwam heb ik met 3 andere hypotheekadviseurs gesproken en heb ook online geprobeerd om een hypotheek af te sluiten, omdat ik geld wilde besparen. Ik was iedere keer zwaar teleurgesteld. Die 3 adviseurs hebben verkeerd berekend hoeveel ik kon lenen... Vaak klopten de prijzen die ze op t kantoor met mij hebben gesproken niet met de prijzen die ze op mail hebben gezet. Hun advies was heel duur. Dan online geprobeerd. Daar heb je het gevoel dat je met een robot aan t praten bent en bij je eerste moeilijke vraag krijg je een bericht te zien dat je weinig kan lenen. Daar stond ik, helemaal uitgeput en met een gebroken hart dat ik mijn droom huisje niet kon kopen. Toen heb ik gelukkig Het Beste Advies gevonden en het was een verschil tussen dag en nacht. Het was veel goedkoper dan bij de rest, de adviseur weet precies wat hij doet en alles loopt zoals het moet. Geen gedoe. Wat hij zegt gebeurt ook. En meteen. Plus, je krijgt informatie over elke stapje. Gewoon super!"

Oana

Meer reviews bekijken

Reviews levensverzekeringen

Johnny Hoven 
"Beste Frank, waarom je zoveel sterren van mij hebt ontvangen: nooit eerder heb ik iemand ontmoet via het internet die vanaf minuut 1 een klik met je heeft. Ongetwijfeld heeft je kennis van en ervaring in de omgang met mensen hier een supergrote credit in. Je kennis van de verzekering alleen al in mijn case zegt genoeg over je vakkennis, laat staan in alle overige zaken waarin je mensen behartigt. En je gage is zeer reeƫl in vergelijking met Independer. Ik meen het als ik zeg dat je betrouwbaar, laagdrempelig en integer bent: Frank bedankt totzover, en ik raad mensen aan om via Frank de verzekering naar hun keuze af te sluiten. Hij is uw juiste keuze!"
Snelheid Score snelheid
Gemak Score gemak
Prijs/kwaliteit Score prijs/kwaliteit
Aanbevelen Score aanbevelen

Meer reviews bekijken