Reviews hypotheek

In deze reviews kun je lezen wat mijn klanten en relaties zeggen over mij en mijn werkwijze bij advies over en het afsluiten van een hypotheek. Deze reviews zijn geplaatst op Independer.nl en/of Advieskeuze.nl, die wordt ondersteund door de Consumentenbond.

"Echt het beste advies"

"Voordat ik Het Beste Advies tegenkwam heb ik met 3 andere hypotheekadviseurs gesproken en heb ook online geprobeerd om een hypotheek af te sluiten, omdat ik geld wilde besparen. Ik was iedere keer zwaar teleurgesteld. Die 3 adviseurs hebben verkeerd berekend hoeveel ik kon lenen... Vaak klopten de prijzen die ze op t kantoor met mij hebben gesproken niet met de prijzen die ze op mail hebben gezet. Hun advies was heel duur. Dan online geprobeerd. Daar heb je het gevoel dat je met een robot aan t praten bent en bij je eerste moeilijke vraag krijg je een bericht te zien dat je weinig kan lenen. Daar stond ik, helemaal uitgeput en met een gebroken hart dat ik mijn droom huisje niet kon kopen. Toen heb ik gelukkig Het Beste Advies gevonden en het was een verschil tussen dag en nacht. Het was veel goedkoper dan bij de rest, de adviseur weet precies wat hij doet en alles loopt zoals het moet. Geen gedoe. Wat hij zegt gebeurt ook. En meteen. Plus, je krijgt informatie over elke stapje. Gewoon super!"

Oana

"Levert veel kwaliteit en efficiency!"

"Duidelijk advies op maat met handige app om de voortgang en 2 do overzichtelijk te houden "

Anoniem

"Duidelijk, helder en inzichtelijk"

"De adviseur heeft zijn eigen 'tool' waarmee hij tijdens het gesprek op de belangrijkste punten verschillende geldverstrekkers kan vergelijken. Dat geeft snel duidelijkheid. De adviseur is ook goed bereikbaar voor verdere vragen en afhandeling."

JL

"Betrouwbaar, goed & degelijk advies, goede prijs."

"Wij zouden het beste advies aanraden omdat de adviseur luistert naar je wensen en eisen. Eigen input geeft over belangrijke punten. En we zo samen tot een voor ons perfecte hypotheek & levensverzekering zijn gekomen."

Wijnen

"Transparant passend advies"

"Betrokken, goede uitleg, inzichtelijk, transparant"

Anoniem

"Zeer duidelijk en persoonlijk advies"

"De adviseur legde alles goed uit en maakte de wereld van de hypotheek duidelijk met zijn computerprogramma met grafieken. Daardoor begrepen wij goed wat voor ons de beste oplossing was en konden wij een goed onderbouwde hypotheek keuze maken. Hij regelde alles snel en gaf goed aan wat wij aan moesten leveren en wanneer."

Jet

"Begrijpelijk en overzichtelijk"

"Wij bevelen Het Beste Advies aan iedereen aan. Voor ons werd het, voor ons 'wazige', hypotheekverhaal erg duidelijk uitgelegd. Aan de hand van overzichtelijke grafieken en tabellen zorgt de adviseur bovenal voor duidelijkheid. Via een online status kun je op elk moment van de dag zien hoe ver je bent met het hypotheekadvies en welke zaken/documenten nog geregeld moeten worden. Het persoonlijke contact hebben wij als erg prettig ervaren. De adviseur heeft veel voor ons gedaan en geregeld, daar zijn we hem ontzettend dankbaar voor. We konden met allerlei vragen bij hem terecht - hij gaf ons ook echt het beste advies. "

Mark & Janneke

"Zeer goed, duidelijk en transparant"

"De adviseur heeft een zeer inzichtelijke aanpak, geen konijnen uit de hoge hoed, is in de spannende tijd van aankoop van het eerste huis een baken van rust en via de Whattsapp per direct bereikbaar. Rekent alles netjes voor en door in Excel, helpt met de ORV op ons verzoek en geeft een gespecificeerde rekening.. Die ook nog eens 20% lager is dan die van de concurrentie. Oja, en een status online waarin je op elk moment ziet hoever je bent en wat er nog allemaal geregeld moet worden."

Alfons Groenland

"Persoonlijk en klantgericht met handige tooltjes."

"Goed persoonlijk contact van begin tot eind. En niet alleen voor hypotheekadvies, maar ook voor bijkomende zaken zoals verzekeringen en belasting kun je altijd bij Frank terecht. Hij is zeer handig met computers en heeft een aantal tooltjes die het vergelijken en up-to-date blijven een stuk makkelijker maakt. Ook is hij altijd op whatsapp bereikbaar zodat je nooit lang hoeft te blijven zitten met prangende vragen. "

Renate & Ivo

"Snel en goed. Fijn online overzicht. Goede prijs!"

"De adviseur heeft ons heel snel geholpen, binnen drie weken was alles rond. Daar heeft de adviseur zeker aan bijgedragen! Het was fijn werken met hem en we zullen in de toekomst zeker weer bij de adviseur aankloppen. Online wordt bijgehouden welke taken nog gedaan moeten worden en wat de planning is, dat was heel fijn. Tot slot heeft Frank een zeer goede prijs!!"

Anoniem

"Het zal niet falen op iets dat hij kan voorkomen"

"De adviseur is ter zake kundig. Hij legt alles uit, ook ogenschijnlijk minder belangrijke punten. Hij bijt zich als een terriër vast in zijn werk. Hij is alleen voor jou bezig, althans zo lijkt het en dat is prettig. Hij blijft vriendelijk vragen om alle stukken die nodig zijn voor de aanvraag. En net zolang tot de juiste stukken in de juiste vorm in het dossier zitten. Zijn tarief, in verhouding tot financiële zakkenvullers, is erg vriendelijk. De adviseur werkt er hard voor en weet dat zijn werk goed moet zijn, lager zal de lat niet liggen. De adviseur doet zijn werk overigens uitmuntend."

Gerben Dekker

"Vakkundig, begrijpelijk en persoonlijk advies"

"De adviseur is een serieuze, vakkundige persoon die alles toelicht totdat je het begrijpt. Dit wordt gedaan middels visualatie van grafieken cijfers en geeft consequenties van beslissingen weer. Hij helpt je uitstekend met het nemen van beslissingen. Daarnaast heeft en biedt hij een zeer goed overzicht van alle acties en documenten, die je altijd online zelf kan volgen. Kortom voor deze lage prijs en de geboden expertise een aanrader."

Anoniem

"Houdt rekening met wensen en prettig hypotheektraject"

"We waren op zoek naar een goede en (goedkope als dat even kon) hypotheek adviseur die voor ons de hypotheek rond kon brengen. De adviseur heeft door middel van zijn eigen methode van werken voor een prettig traject gezorgd. Hij werkt met verschillende programma's afhankelijk van je eigen wensen. Voor ons was het gebruik van WhatsApp erg fijn.We konden dan makkelijk even een vraag stellen die bijna altijd binnen 5 minuten zijn beantwoord als we ergens niet zeker van waren. Dit is het bericht dat ik aan hem persoonlijk heb meegegeven: "We zitten inmiddels al een hele tijd in onze woning die eigenlijk zonder problemen is gekocht. We zijn goed voorbereid geweest en daarbij heeft jouw advies geholpen om de onzekerheden uit de weg te helpen. Ook willen we je meegeven dat het zeer prettig is de hypotheek te ontvangen waar wij dan ook volledig achter staan. Ik bedoel daarmee dat je goed rekening houdt met de wensen van de klant. Bedankt hiervoor."

Stijn & Susan

"Persoonlijk, eerlijk en geen standaard werk"

"Ondanks dat we de adviseur niet persoonlijk hebben gesproken, op het eerste telefoongesprek na, en alles via mail hebben gecommuniceerd, vond ik de verwerking van onze hypotheek overstap erg persoonlijk. Zijn manier van werken spreekt mij erg aan. Snel antwoord op vragen en gedegen inhoudelijke kennis. Ook het gebruik van de 'digitale agenda' waarin ik kon zien wat er was gebeurd en wat hij nog verwachtte van ons vond ik erg fijn. Vooral de eerlijke manier van invullen (offerte indienen was 1 dag later dan planning) sprak me erg aan. Hij behandelde ons niet als standaard klanten, maar maakte de zaken op onze situatie in orde. Natuurlijk was onze overstap geen complexe zaak, maar juist daarom vond ik het prettig dat alles snel en correct is geregeld door hem."

Anoniem

"Duidelijk advies en goede begeleiding"

"Ik heb fijne gesprekken gehad(voor mijn eerste huis), in plaats van alleen maar cijfers had de adviseur een heel mooi programma gemaakt waarin ook veel grafieken stonden, hierdoor krijg je direct een veel duidelijker beeld van een bepaalde situaties (o.a. bij een verschil tussen een annuïteiten of lineaire hypotheekvorm). De adviseur heeft ook een persoonlijke online agenda, hierin worden alle taken in gezet (documenten die hij nodig had, of taken die hij voor jou moest doen). Hierdoor wordt het duidelijk wat hij van jou verwacht, en wat jij van hem kan verwachten in een bepaalde tijd. Ik kreeg goed en eerlijk advies. Eerst keken we wat mijn profiel was, daarna gingen we pas kijken welke geldverstrekkers interessant waren (voordeel van een onafhankelijke hypotheekadviseur!) Als ik vragen had kon ik gewoon mailen, ik kreeg altijd een snelle reactie. ik heb weinig onrustige momenten gehad door de adviseur. Zeker aan te bevelen!"

Guus

"Persoonlijke aandacht en goed advies"

"Na een adviesgesprek bij een bekende hypotheekadviseur waren wij afgeknapt op de gladde praatjes en onpersoonlijke aanpak. Zodoende waren wij op zoek naar een eenmanszaak met meer persoonlijke aandacht. Wij hebben onze samenwerking met de adviseur als zeer positief ervaren. De adviseur heeft hart voor zijn zaak en deed er alles aan om ons zo goed mogelijk te helpen. Met zijn eigen computerprogramma kon de adviseur ons grafieken laten zien, om meer inzicht te geven in de verschillende keuzes en uitkomsten. Prettig vonden wij dat de adviseur ons enkel heeft voorzien van informatie en een zeer neutrale houding aannam. De adviseur maakt gebruik van een online dossier, waar we konden zien welke documenten we nog aan moesten leveren en wat de status van de hypotheekofferte was. Al met al kunnen we stellen dat we erg tevreden zijn over het hypotheekadvies bij Het Beste Advies. Voor de scherpe tarieven die de adviseur hanteert, levert hij in onze optiek meer kwaliteit dan menig ander adviseur."

Anoniem

"Het beste advies"

"De adviseur een kundige en erg betrokken adviseur. Hij heeft meer ruime ervaring binnen de branche en weet wat hij aan het doen is. Er is een zeer ruime keuze uit hypotheekverstrekkers. De adviseur zet zich volledig in om voor en met jou de best passende (en voordeligste) hypotheek te vinden. Door middel van Excel-sheets, je eigen persoonlijke pagina op Internet, een tijdspad (dat steeds bijgewerkt wordt) en zijn eigen uitleg, wordt het hele proces (en de inhoud) duidelijk gemaakt en ben je er zelf constant bij betrokken. Daarnaast staat hij echt 24 uur per dag voor je klaar. Je kunt hem altijd bereiken via de whatsapp en mail en hij reageert snel. De adviseur is goedkoper dan de gemiddelde hypotheekverstrekker; dat heeft echter niks met de kwaliteit te maken. Dat is omdat het gewoonweg goedkoper kan."

Eva

"objectief, toegankelijk, in begrijpelijke taal"

"Heldere taal op een begrijpelijke manier uitgelegd. Financiele producten worden bij veel instanties omslachtig uitgelegd of zonder veel diepgang. Bij het Beste Advies, zie je direct de impact van je keuzes op het scherm in eenvoudige grafieken! Een aanrader voor veel andere dienstverleners! De adviseur is zeer toegankelijk en leeft zich in in je persoonlijke situatie. Hij geeft verder een werkelijk onafhankelijk advies wat het beste past bij je persoonlijke situatie. Hij heeft zelf geen voorkeur voor een bepaalde financiele instelling."

Frank

"Nauwkeurig, snel, bekwaam, behulpzaam, excel tools"

"Frank is uiterst bekwaam en behulpzaam. Hij heeft ons meegeholpen met excel berekeningen om de kosten uit te rekenen tijdens de bouw van ons nieuwbouwhuis. Hij is erg snel in het reageren. Rondt zaken goed af. Hij heeft een online status, waarin onverzichtelijk staat wat er gedaan is en wat de volgende stappen zijn voor hem en voor ons. Je merkt dat hij je graag wilt helpen. Ik kan deze adviseur aan iedereen aanraden."

Paul

"Duidelijk advies, kundig, komt afspraken na"

"Prettige, eerlijke en bovenal kundig financieel adviseur die zich van tevoren goed had verdiept in onze situatie en wensen. Veel kennis van zaken. Belang van ons prefereert boven alles. Is goed bereikbaar voor z'n klanten. Tevens een hele scherp tarief m.b.t. advies- en afsluitkosten. Je krijgt waar voor je geld!!!!"

Nicole en Ivar