Frank Rutten

Sinds 1 januari 1997 heb ik een eigen bedrijf voor financieel advies. Ik help consumenten met financieel advies over diverse onderwerpen, zoals hypotheek, levensverzekering, lijfrente en beleggen.

Mijn specialisatie

In de loop der jaren heb ik me gespecialiseerd in hypotheekadvies. Met name hypotheekadvies voor starters. Als je je hypotheek via mij hebt afgesloten, help ik je uiteraard ook als je bijvoorbeeld wilt verbouwen of verhuizen.

Mijn missie

Mijn missie is om de persoonlijk hypotheekadvies voor starters betaalbaar te maken. Door mijn ervaring en adviesmethode kan ik heel efficiënt werken. Daardoor zijn jouw kosten zo laag mogelijk en kan ik je snel een goed hypotheekadvies geven. Met persoonlijke begeleiding.

eyeOpen online hypotheekadvies

Van mei 2010 tot en met februari 2012 heb ik bij eyeOpen gewerkt als hypotheekexpert. Daar heb ik meegewerkt aan de ontwikkeling van online hypotheekadvies, tot net na de introductie begin 2012. Ik ben de bedenker van het eerste deel van adviestraject, dat voor het productadvies zit. In dat deel wordt je hypotheek vormgegeven. Aan de rest van het adviesproces heb ik ook een belangrijke bijdrage geleverd.

Persoonlijk hypotheekadvies

Nadat online hypotheekadvies is geïntroduceerd ben ik gestopt bij eyeOpen. Ik wilde me weer full time met mijn eigen adviespraktijk aan de slag. En daarbij wilde ik me juist gaan richten op consumenten die graag een persoonlijk advies willen. Met persoonlijke gesprekken. Maar dan voor een lager bedrag dan de € 2.500 tot € 3.000 die gebruikelijk is. Vandaar mijn missie om persoonlijk advies betaalbaar te maken.

Neem contact met mij op voor een gratis oriëntatiegesprek.